ET BİRLİKTE YENİR...

Trakya'daki çiftliklerimizde organik ve
doğal yetişen hayvanları, veteriner hekim kontrolünden geçtikten
sonra islami usüllere göre kesiyor, etleri kasaplıktan gelen tecrübemizle usta ellerde lezzetini koruyarak servis ediyoruz..

Steaklerimizi dry age dolaplarda 28-30 gün dinlendirdikten sonra
servise hazır hale getiriyoruz. Etin en güzel halini en sade
sunumla birleştirerek sizlere en güzel tadı sunmak
için elimizden geleni yapıyoruz.

Kasap olarak başladığımız yolculuğumuzda Kavacık’daki
nam-ı diğer sosyete kasabımızda sizlere daha iyi hizmet verebilmek
için bir de restaurant ekledik.

35 yıl içerisinde edindiğimiz tecrübeler ve
geçirdiğimiz değişim bizlere sanat, spor, siyaset ve
iş dünyasından dostlar kazandırdı.


Bu kıymetli birlikteliği korumak ve sizleri en iyi şekilde
ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.


GALERİ


ORGANİZASYONLAR





LOFTLAR



Dostlarınızla veya müşterilerinizle yapacağınız yemek veya toplantı
organizasyonlarında sizler için özel olarak tasarladığımız
2 adet loftumuzdan faydalanabilirsiniz.

Özel giriş kapısı, size özel garsonu,
sunumlarınız için kullanabileceğiniz tv ekranı,
özel lavabosu, mescidi, özürlü ve yaşlılar için merdiven asansörü ile
etin gerçek lezzetini dostlarınız ya da
müşterilerinizle birlikte tadabilirsiniz.




İLETİŞİM




Rüzgarlı Bahçe Mahallesi, Cumhuriyet Cd. No:57, 34805 Kavacık - Beykoz/İstanbul
0 216 425 55 28 info@birlikkasap.com.tr